Persoonlijke hulp

Geweldige klantenservice met een glimlach

Direct hulp bij jouw online aankoop

Heb je een vraag over een van de producten die je hebt gezien? Wil je meer weten over functies, mogelijkheden, de werking, of wil je ander advies bij je aankoop? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande contact opties en krijg een antwoord binnen 24 uur.

Whatsapp

Krijg snel antwoord op al je vragen via WhatsApp.

Email

Neem contact met ons op via info@geheugenhulp.nl

Telefoon

Neem d.m.v een call back service contact met ons op via (0)13-2201115

Of neem contact op via onderstaand formulier

Naam *
E-mailadres *
Wat is je vraag?

Staat je vraag toevallig hier tussen?

Waarschijnlijk heeft de batterij te weinig spanning, deze gaat ongeveer 5 – 6 maanden mee, afhankelijk van de hoeveelheid alarmen en hoe snel deze afgedrukt worden, en of de trilfunctie en het geluid samen worden gebruikt.

Geheugenhulp kan de batterij voor u vervangen. Ook wordt de binnenkant van de kast schoongemaakt, en bent u verzekerd van een werkend horloge. Dit voor slechts 10 € exl. Verzendkosten.

Vul hiervoor het onderhoudsformulier in.

De kosten voor verzending verschillen per artikel. Op basis van de grootte van de bestelling worden de verzendkosten bepaalt. 

  • brievenbus    3,85
  • pakket    5,95

Na het plaatsen van je bestelling heb je doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen je bestelling in huis. Is je bestelling na 7 dagen nog niet binnen? Laat ons dit dan even weten.

Het kan zijn dat een verzekering een product vergoed, (misschien op advies van uw huisarts/specialist) dit kunt u navragen bij uw verzekering.

Jvbrk
Lees verder
Wij kochten een kalender, na een paar weken bleek de ophanging (ringband en centrale ring) niet goed te functioneren. De verkoper reageerde snel en zeer klantvriendelijk. Wij ontvingen per omgaand een nieuwe kalender. Dank! Een compliment voor deze klantenservice!
Pank
Lees verder
Goed artikel, fijn dat de basisinstellingen al door het bedrijf waren verricht. Goede duidelijke instructie voor het instellen van de alarmen.
Noortje
Lees verder
Het is met elektronica wel eens afwachten of het wel heel binnenkomt. Gelukkig was deze wekken super goed verpakt met dubbele doos en plastic stootkussen, dus zat geen karsje op en doet het perfect
Gertrude
Lees verder
Goed verpakt en het was al voorbereid op gebruik. Heel prettig dat de gebruiker dit niet zelf hoeft te doen.
Vorige
Volgende

Bedrijfsnaam

Geheugenhulp

Vestigingsadres (geen bezoekadres)

Vezelstraat 8
5541VN Reusel

KVK-nummer

76884082

BTW-nummer

NL860825073B01

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.