Wie zijn wij?

De mensen achter Geheugenhulp

Een vaak gehoorde kreet over onze producten: Had ik maar eerder geweten dat dit er was!

Geheugenhulp bestaat uit een groepje enthousiaste mensen die als doel gesteld hebben om mensen te helpen bij het vinden van oplossingen bij kleine dagelijkse problemen, zoals problemen bij het op tijd innemen van medicatie, het onthouden van dingen, of het herkennen van dingen zoals bv de tijd.

Onze doelgroep bestaat uit mensen met Dementie, Parkinson, slechtziende, en andere cognitieve problemen. Daarbij horen ook zeker de mantelzorgers en de professionele hulpverleners, maar ook kinderen( en hun ouders) en scholen vallen binnen onze doelgroep.

Geert van den Wildenberg

Manager

Een vaak gehoorde kreet over onze producten: Had ik maar eerder geweten dat dit er was!

Ons verhaal begint allemaal bij Geert. Op zoek naar de juiste hulpmiddelen voor de dagelijkse problemen op cognitief gebied waar zijn vader met Alzheimer tegen aan loopt, komt hij erachter dat hier eigenlijk weinig voor te vinden is. Een hoop trapliften, looprekken, rollators en scootmobielen, maar een winkel voor medicijnalarmen, medicijndozen, hulpmiddelen voor communicatie en hulp om de dag in te delen was zo goed als onvindbaar. Dit is het begin van Geheugenhulp. 

Het doel is om mensen te helpen bij het vinden van oplossingen bij kleine dagelijkse problemen, zoals problemen bij het op tijd innemen van medicatie, het onthouden van dingen, of het herkennen van dingen zoals bijvoorbeeld de tijd.

Geert van den Wildenberg

Manager

Aan enthousiasme geen gebrek!

Het team breidt zich al snel uit. Arno en Trudy voegen zich bij het team van Geheugenhulp. Hun enthousiasme om te helpen, hun liefde voor zorg, is buitengewoon. Zij zullen er alles aan doen om iedereen in een brede doelgroep proberen te helpen. Een doelgroep die bestaat uit mensen met Dementie, Parkinson, slechtziende, en andere cognitieve problemen, maar waarbij ook zeker de mantelzorgers en de professionele hulpverleners, maar ook kinderen (en hun ouders) en scholen horen.

Next step: Iedereen moet weten wat er is

Om in deze huidige digitale tijd onze kennis van hulpmiddelen te kunnen delen met iedereen die het nodig heeft, is de kennis van marketing hard nodig. Hier komen Dave en Maury bij ons team. Met hun specialisme in webdesign en marketing zorgen zij er voor dat iedereen die een beetje hulp nodig heeft, ook weet dat dit er is.

Geheugenhulp is de laatste jaren uitgegroeid tot specialist in medicijnalarmen en medicijnhorloges. Onze vakman controleert deze producten extra voor ze de deur uit gaan. Batterijen worden vervangen, en indien nodig worden de alarmen alvast ingesteld op de tijden die jij nodig hebt, zodat het product meteen gebruikt kan worden. Een extra service, wat door veel van onze klanten als erg prettig ervaren wordt. Dit geeft ons weer een goed gevoel!

Ons doel: De schaamte voorbij dat er een hulpmiddel nodig is om dingen te doen, of te onthouden. Een kleine oplossing kan vaak zoveel gemak en zelfstandigheid opleveren. Ook voor de mantelzorgers/partners of de verzorgers, kan het rust geven. 

De mensen

Hoog in het vaandel staan bij ons klantvriendelijkheid en klantgerichtheid

Geert

Geert is onze grondlegger en het brein achter Geheugenhulp. Tegenwoordig is hij de man van de cijfertjes. Geen berekening te moeilijk voor Geert, en daarom is hij dan ook onze koning financiën. 

Trudy

Heb je een vraag? Trudy weet raad. Zonder Trudy, geen gouden klantenservice. Elke dag weer staat Trudy klaar voor al jouw vragen, en dat doet ze goed, want ze weet alles over het reilen en zeilen binnen Geheugenhulp.

Arno

Batterijetje leeg, lampje kapot? Geen klus te moeilijk voor Arno. Als hoofd reparaties zorgt Arno dat jouw producten gecheckt en gecontroleerd op worden gestuurd, en gerepareerd worden mocht er toch iets mis zijn.

Dave

Met onze echte marketing expert Dave is het niet moeilijk om een echt top bedrijf te worden. Advertentietje hier, advertentietje daar, hij zorgt ervoor dat Geheugenhulp zichtbaar wordt voor iedereen.

Maury

Zonder fysieke winkel, is niks zo belangrijk als een mooie website. En hier komt Maury in het plaatje. Met haar vergaande kennis van webdesign zorgt ze dat Geheugenhulp zijn online etalage er stralend bij staat.

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.