Retouren en ruilen

Hoe werkt dat?

Wil je je gekochte product graag terugsturen? Dat kan. Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 14 dagen na levering als retour aanmelden.

Wat moet ik doen?

Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk indien redelijkerwijze mogelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan in een deugdelijke verpakking.

Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het retour bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping mits deze in goede order retour is ontvangen.

Voor een zo snel mogelijke afhandeling verzoeken wij vriendelijk onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij nemen de aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

De retourzending mag worden gestuurd naar; Geheugenhulp – Vezelstraat 8 – 5541 VN Reusel

Naam *
E-mailadres *
Wat is je vraag?
Voeg een foto toe
Maximum file size: 10 MB

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.